Tours

Ibiza is een paradijsje waar zoveel te ontdekken valt! Idyllische baaitjes, spectaculaire beachclubs, hippie marktjes, trendy accessoires en dat in combinatie met creatieve mensen die genieten van het leven en van dit paradijsje. Een paar ideetjes om Ibiza beetje bij beetje te ontdekken en zoals velen overkomt… altijd weer naar Ibiza terug te willen!

Fietstours

Zin om je heerlijke strandvakantie af te wisselen met een leuke activiteit? Wij bieden twee verschillende fietstours aan, één door Ibiza-stad en omgeving en één door de zoutvlaktes Ses Salines. Samen met een Nederlandstalige gids ontdek je de eiland op een actieve, maar ontspannen manier. Meer weten? Kijk voor alle informatie op de pagina Fietstours Ibiza.

Land & Sea excursie

Ga met een Nederlandstalige gids op avontuur over het prachtige eiland Ibiza. De Land & Sea excursie is een combinatie van een wandeling, zwempauze op een mooi strand en boottocht over zee. De excursie duurt ongeveer 4 uur en brengt je langs de mooiste verborgen plekjes van het eiland. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de pagina Land & Sea Excursie voor meer informatie.

Catamaran trip

Met een grote groep op Ibiza en willen jullie wel met z’n allen een verrassende activiteit ondernemen? Wat denk je dan van de Catamaran trip? Met plek voor 80 man is deze catamaran perfect voor jouw groep. Er zijn diverse opties zoals een halve dag varen, maar ook een trip tijdens zonsondergang. Kijk voor de mogelijkheden op de pagina Catamaran trip.

Dagexcursie Formentera

Op een steenworp afstand van Ibiza is nog een pareltje gelegen, namelijk het eiland Formentera. Wil je meer dan alleen Ibiza bekijken? Dan is de Dagexcursie Formentera een aanrader. Heerlijk de hele dag dobberen op zee, maar je kan natuurlijk ook aanmeren bij Formentera. Kijk voor meer informatie op Dagexcursie Formentera.

Huur een hippe boot

Lekker een paar uurtjes op het water met je gezin, familie, vrienden en/of collega’s. De kust van Ibiza ontdekken onder het genot van een drankje en een hapje en heel veel gezelligheid. Voor meer informatie kan je kijken op Huur een hippe boot.

Privé Wijnproeverij

Spaanse wijnen zijn heerlijk. Tijdens je vakantie op Ibiza zal je er hier en daar vast eentje drinken, maar nóg leuker is om het hele proces van wijn maken mee te krijgen, een paar wijntjes te proeven met een lekker hapje erbij. En dat op een authentieke bodega! Op de pagina Privé Wijnproeverijen lees je meer…

Comments are closed.