Restaurants

Op Ibiza is het gastronomisch genieten! Er zijn geweldige restaurants om een lekker hapje te eten. Leuk om te weten, is dat Ibiza voorop loopt op de biologische en vegetarische keuken. Ontzettend veel keus! We hebben de eetspots ingedeeld in verschillende categorieën. Lees snel verder bij jouw favo categorie!

Eco Ibiza

Ben jij van het ‘groene’ eten? Echte ingrediënten en het liefst alles biologisch? Dan ben je op Ibiza op de juiste plek. Er zijn ontzettend veel zaakjes waar je voor goed, eerlijk en groen eten terecht kan. Deze zaakjes vind je op de pagina Eco Ibiza. Ook handig om te weten, is dat je op deze pagina ook de groene ‘supermercados’, oftewel supermarkten, vindt. Voor eco zit je op Ibiza goed!

Foodieguide

Fijnproevers

Ben jij wel van de goede wijnen? En eet je het liefst bij de beste restaurants ter wereld? Dan hebben we voor jou en de andere fijnproevers een overzichtje opgesteld met de fijnste restaurants van Ibiza. Deze restaurants vind je op de pagina Fijnproevers. Que aproveche!

Foodie Hotspot Guide

Wil jij ultiem gastronomisch genieten op Ibiza? Dan is onze Foodie Hotspot Guide een aanrader! Hier vind je nóg meer leuke restaurants, tips van de locals en verrassingen! Bestel de Foodie Hotspot Guide hier.

Internationale restaurants

Soms wil je iets anders dan paella of tapas. Deze mooie lijst geeft je een overzicht van de beste internationale restaurants in Ibiza. Italiaans, Mediterraans, sushi en ander lekkers komt aan bod. Verse gerechten, de meest unieke locaties en stijlvolle interieurs. Deze heerlijke restaurants vindt je hier.

Ontbijtje?

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. En wie houdt er nou niet van het ontbijt? Eitjes, pannenkoekjes, toast, verse croissants met een vers sapje… Hmmm, heb je er ook al zin in? Tijdens je vakantie op Ibiza kan je er natuurlijk voor kiezen om te ontbijten bij je accommodatie… maar het is toch veel leuker om buiten de deur te ontbijten? In Spanje is dit de normaalste zaak van de wereld! De leukste spots voor ontbijtjes vind je hier.

Tapasbars op Ibiza

Een culturele tour of een ontspannend dagje strand perfect afsluiten met een diner in een Spaanse tapasbar. Klinkt heerlijk, toch? Het eiland heeft een breed scala aan hippe, moderne tapasbars maar ook gezellige, authentieke restaurants zijn er genoeg. Op deze pagina hebben we onze favoriete tapasbars op Ibiza voor je op een rijtje gezet.

la-bodega

Vegetarische restaurants

In Spanje kan een vegetarisch hapje eten soms best lastig zijn. Spanje is niet heel bekend met de term ‘vegetarisch’. Regelmatig wordt vis of ham als vegetarisch gezien en dat is niet helemaal de bedoeling! Gelukkig loopt Ibiza voorop op de vegetarische Spaanse keuken. Fijne vegetarische restaurants vind je op deze pagina.

Tips

– Vergeet niet dat je in Spanje bent en de meeste ‘locals’ pas rond een uurtje of 21:00/22:00 uiteten gaan. Wanneer je om 19:00 een restaurant binnenloopt, zal het nog niet druk zijn!

Comments are closed.