Ibizu

Ibizu is een sieraden- en accessoiresmerk geïnspireerd door het prachtige paradijsje Ibiza. Kristalhelder water, idyllische baaitjes, ongerepte natuur… Het Ibiza gevoel heb je heel snel te pakken en laat je niet meer los. Ibizu is geïnspireerd door de Ibicenca levensstijl en symboliseert het Ibiza gevoel! En… Idyllisch Ibiza is een van de officiële partners van Ibizu

Handgemaakt met passie

Ibizu is ontstaan in 2014 door de passie voor het maken van unieke, handgemaakte sieraden en accessoires van Roos Oudemans en haar liefde voor het adembenemende eiland. Dit spectaculaire paradijs ligt slechts op 20 minuten vliegen van haar woonplaats (Valencia in Spanje). Toen Roos voor het eerst Ibiza bezocht, kreeg ze direct een gevoel dat ze hier vaker naar terug zou gaan. De vriendelijke mensen, de mooie natuur, de verrassende en verstopte spots en de relaxte sfeer hebben allemaal bijgedragen en gezorgd voor inspiratie, en zo is het unieke concept ‘Ibizu’ ontstaan. Ibizu staat voor:

Uniekesieraden

Hippie/boho-chic stijl

Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, schelpen en veren in combinatie met zilveren en gouden details sluit naadloos aan bij de hippie/boho chic stijl van Ibiza. Uiteraard komen er ook vele natuurlijke tinten aan te pas, maar de verrassende en opvallende kleuren details mogen niet ontbreken! Shop hier jouw Ibiza, hippie en boho musthaves!

Ibicenca levensstijl

De Ibicenca levensstijl kan beschreven worden als nonchalant, romantisch, comfortabel, lieflijk, met zichtbare hippie invloeden. De sieraden en accessoires van Ibizu zijn voor iedereen die ervan houdt zich anders te kleden dan anderen, of voor degenen die hun outfit nét die andere look willen geven door middel van sieraden of accessoires.

 

HoudhetIbizagevoelvast

Uniek design

Naast een ruim aanbod van creatieve, unieke en trendy arm- en halssierraden, beschikt Ibizu ook over unieke eigen design flashtattoos en hangers voor o.a. hoeden en tassen. Het mannelijk schoon hoeft zich ook niet gepasseerd te voelen; Ibizu krijgt binnenkort ook een mannenlijn. En dit allemaal in een boho-Ibiza stijl die je doet denken aan de heldere zee, de vrijheid en de verborgen schoonheid van Ibiza.

Dontworrybehippie

‘Leaf me in Ibiza’

Ieder sieraad en accessoire wordt bovendien een leuke naam (met een Ibicenca touch) gegeven. Zo zijn er armbandjes met de naam my boho feather, in a nutshell, doble dos en kettinkjes met de naam leaf me in Ibiza, feather weather en beachy beads. Ook aan de verpakking, van zowel de sieraden en accessoires als de gehele bestelling, wordt veel en zorgvuldig aandacht besteed. Aantrekkelijk om aan iemand te geven, maar ook om cadeau te doen aan jezelf!

GespotopIbiza

Meer informatie en leuke updates vind je op de Ibizu Instagram pagina.

Comments are closed.