Reisgids Ibiza

Er is zoveel moois en verrassends te ontdekken op Ibiza. We hebben daarom al onze favoriete spots en die van enkele locals gebundeld in de Idyllisch Ibiza reisgids. Bezienswaardigheden die je niet kunt missen, de mooiste stranden, bijzondere boetiekjes, heerlijke restaurants op prachtige locaties, toffe borrelplekken en nog veel meer. Inclusief zes verschillende auto- en scooterroutes voor Ibiza en Formentera én een wandelroute door Ibiza-stad. Laat de voorpret maar beginnen!

De mooiste plekken op Ibiza én Formentera

Wij zijn fan van Ibiza! Een reisgids over ons favoriete eiland kan dan ook niet langer uitblijven. We nemen je graag mee naar onze favoriete plekken. Maar we laten óók de locals aan het woord in meer dan tien interviews. Hoe ziet hun favoriete vrije dag eruit en waar kun je ze tegenkomen op het terras of wat is hun favoriete restaurant? En wat bestellen ze daar dan het liefste? Volg hun voorbeeld en beleef Ibiza door de ogen van locals. Wedden dat jij ook verliefd op Ibiza wordt?

Klik hier om een preview van de reisgids te bekijken!

Zes auto- en scooterroutes & twee wandelroutes op Ibiza

Huur een auto of scooter en ontdek het eiland met de verschillende routes, ingedeeld per streek (noord, oost, zuid, west, binnenland, Formentera). Volg onze tips en je komt op de prachtigste plekjes uit! En natuurlijk is er een aparte wandelroute door Ibiza-stad en specifiek voor Dalt Vila. Want o, wat is het heerlijk om door de straatjes van Dalt Vila te struinen! Natuurlijk vertellen we je ook wat historische weetjes, zodat het eiland nog meer tot leven komt.

IBIZA-LOVERS: ANOUK SMULDERS EN LAURIEN VERSTRATEN

Ibiza doet iets met je! Zo heeft het magische eiland ook de harten van Anouk Smulders – model, presentatrice en oprichter van Grace&Us – en Laurien Verstraten – actrice, presentatrice en zangers – veroverd. In onze reisgids vertellen ze beiden in een interview over hun favoriete plekjes op en liefde voor Ibiza. Ben jij benieuwd aan welk plekje op Ibiza Anouk de beste herinneringen heeft? Of waar Laurien het liefste een kopje koffie drinkt? Lees dan gauw hun interviews in onze reisgids.

Wonen op Ibiza & fijne Ibiza vakantieherinneringen

Voor de dromers onder ons, die hun wens om op Ibiza te gaan wonen graag zien uitkomen, hebben we speciaal een thema ‘wonen’ toegevoegd ter inspiratie. En voor diegenen die graag de Ibiza-sfeer mee naar huis nemen, geven we tips voor fijne vakantieherinneringen en DIY-producten (Do It Yourself). Haal een beetje Ibiza in huis! 

Jij wil die Idyllisch Ibiza reisgids, want het is:

– een handige samenvatting van al die leuke plekjes op Ibiza en Formentera
– gaaf om de tips van locals op te volgen; zo leer je het echte Ibiza kennen!
– allemaal gebaseerd op eigen ervaringen en die van locals; er is niets gesponsord!
– een mooi opgemaakte en geïllustreerde reisgids; thuis kan hij dus een mooi plekje krijgen in de kast
– een reisgids in A5 formaat, dus gaat gemakkelijk mee in je tas en dat is handig voor op reis
– een toffe herinnering aan je tijd op Ibiza 
– superhandig dat je maar liefst acht (!) routes voor Ibiza en Formentera bijdehand hebt; dan hoef je het zelf niet meer uit te zoeken
– superhandig dat er zowel een plattegrond van Ibiza als Formentera in staat

Wil je de reisgids liever in digitaal formaat? Dat kan, want we hebben ook een digitale versie van de Idyllisch Ibiza reisgids gemaakt!

Praktische informatie

Pagina’s: ruim 200 pagina’s
Druk: 1e, 2020
Formaat: A5
Prijs gedrukte versie: €14,95 (exclusief verzendkosten)
Prijs E-book: €9,95

Ik wil de gedrukte Idyllisch Ibiza reisgids bestellen!

Je kunt de Idyllisch Ibiza reisgids hier in onze webshop bestellen. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, Bancontact en creditcard. Je kunt in onze webshop betalen met iDeal, Bancontact, creditcard enPayPal. De Idyllisch Ibiza reisgids ligt na de betaling binnen twee tot drie werkdagen bij je op de deurmat! 

13 COMMENTS

 1. Patries
  september 19, 2020 17:14 Beantwoorden

  Het boek ziet er prachtig uit! Ik hoop het volgend jaar te kunnen gebruiken.

 2. Maria
  september 03, 2020 12:50 Beantwoorden

  Oh wat zou ik graag weer naar Ibiza gaan. Maar voorlopig wordt het niets. gelukkig kan ik lekker wegdromen en inspiratie opdoen in de mooie gids. Ik ben er zo blij mee. Volgend jaar, in mei, wil ik weer heel graag naar Ibiza gaan. Tot die tijd spit ik de gids helemaal door, zodat ik precies weet waar ik heen wil gaan. Vind het een heerlijk boek om in te lezen, bladeren en te dromen. Alleen de voorpret is al goud waard! Ik heb de gids dit jaar ook cadeau gedaan aan mijn Ibiza vriendin. Zo dromen we samen weg, hopend dat we snel weer kunnen reizen!

 3. Kim
  augustus 31, 2020 09:28 Beantwoorden

  Heel erg leuk en handig boekje. Vooral ook met de plattegrondjes, top! Ook de meningen en tips van andere mensen is leuk om te lezen. (Wel mis ik het restaurant La Oliva, vond ik toen erg leuk en sfeervol). Als alles volgend jaar weer normaal is willen we een tweede poging doen en haal ik het boekje weer uit de kast (waar hij ook heel leuk staat).

 4. Laila
  augustus 31, 2020 09:28 Beantwoorden

  Dit is het 2de boek wat ik heb gelezen en gebruikt op Ibiza. We zijn van de zomer geweest met ons gezin. Een mooi naslagwerk met leuke tips! Mijn man zegt echt een damesboek; ontbijtje hier, koffie daar, lunchen op een mooie plek etc. Je wordt meegenomen door de leuke verhalen van locals en bekende personen.

 5. Rene en Bianka
  augustus 29, 2020 10:46 Beantwoorden

  Superleuke reisgids!

 6. Marga Verhoeven
  augustus 27, 2020 14:32 Beantwoorden

  Wat een ontzettend fijne reisgids. Alles word benoemd. Routes terrasjes stranden mooie plekjes etc. Het is erg duidelijk en overzichtelijk.
  Ik heb al veel ibiza boeken in mijn bezit maar deze staat met stip bovenaan!!!!
  Ik ben er heel blij mee en hopelijk kan ik snel al t moois op Ibiza zelf weer aanschouwen .

 7. Patrick
  juli 24, 2020 09:39 Beantwoorden

  Super leuke gids!

 8. Peet
  juni 18, 2020 10:11 Beantwoorden

  Boek je zo fijn om te lezen,echt genieten ben 4x op ibiza geweest zo mooi eiland, 😊

 9. Charlotte
  juni 16, 2020 05:35 Beantwoorden

  Toch maar boekje besteld in deze coronatijd. Geen spijt van! Wegdromen over vakantie die hopelijk snel gaat komen. Zou voor ons t weede keer Ibiza worden, genoeg tips in de gids voor mooie stranden en plekken om lekker te eten. Bedankt!

 10. Ton
  maart 19, 2020 16:51 Beantwoorden

  Voor wie naar Spanje gaat en Ibiza wil bezoeken is deze gids een absolute must have! Informatief, compact en kleurrijk, net zo kleurrijk en sfeervol als Ibiza!

 11. Justine
  maart 18, 2020 17:16 Beantwoorden

  Bedankt voor het leuke boekje over Ibiza! Staan leuke tips in voor onze vakantie en van de kleuren wordt ik helemaal blij. Bedankt!

 12. Inge
  maart 10, 2020 13:47 Beantwoorden

  Mijn complimenten, het boekje ziet er
  geweldig uit en het staat vol leuke bruikbare
  tips, wij komen al zolang op ibiza en toch
  lezen wij weer veel nieuwe dingen.

 13. Mariette
  maart 10, 2020 11:54 Beantwoorden

  Het was het wachten meer dan waard. Wat aan vrolijke reisgids! Leuke interviews en toffe tips voro dagje uit en lekkere restaurants.

Laat een bericht achter