Festivals

Op Ibiza is er altijd wel iets te doen! Met minimaal 300 dagen zon per jaar is het natuurlijk de ideale locatie voor een festival. Daarnaast bruist Ibiza altijd van de creativiteit, muzikaliteit en gezelligheid. Ga je binnenkort naar het eiland? Bekijk hier of er dan toevallig een leuk festival aan de gang is.

Bloop festival

Bloop noemt zichzelf het eerste international proactive art festival ter wereld. Dit houdt in dat de kunst alleen bedoeld is voor de mensen en niet voor de commerciële kunstwereld. De beleving en meningsvorming van de bezoeker staat centraal. Het festival heeft ieder jaar een thema, hoe een artiest dit thema invult staat vrij. Je zult er bijvoorbeeld projecties, graffiti, liveshows, workshops en openluchtinstallaties vinden.

Datum: Midden augustus tot midden september 2018
Prijs: Gratis
Locatie: Verschillende locaties op Ibiza

Festivals Ibiza

Fiesta Medieval

Dit is een van de grootste festivals van Ibiza. Het is een festival ter ere van de benoeming van Ibiza als Unesco Werelderfgoed. Tijdens het Fiesta Medieval waan je je voor even in de middeleeuwen. Van toneelstukken en ridders tot traditionele producten, je vindt er van alles! Lees hier meer over Fiesta Medieval.

Datum: 10 t/m 13 mei 2018
Prijs: Gratis
Locatie: Dalt Vila

International Music Summit

Eind mei wordt er drie dagen lang feest gevierd. Het IMS wordt gehouden in Dalt Vila en er komen veel verschillende dj’s, artiesten en feestgangers op af.

Datum: 23 t/m 25 mei 2018
Prijs: Kijk op de website voor de ticketprijzen
Locatie: Dalt Vila

Ibiza Spirit Festival

Ben jij spiritueel ingesteld? Misschien is een bezoekje aan het Ibiza Spirit Festival dan iets voor jou. Tijdens dit festival staan gastsprekers, workshops, meditatie (bij zonsondergang), muziek en dans centraal. Het festival is bedoeld voor de bewust levende mens. Kinderen zijn ook welkom!

Datum: Zondag 7 oktober 2018
Prijs: Donatie naar eigen keuze
Locatie: Atzaro

Ibiza Yoga Festival

Het Ibiza Yoga Festival is er voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga, van beginner tot gevorderde. Je bevindt je tijdens het festival op een camping vlakbij de zee. De dagen staan in het teken van yoga, livemuziek, vegetarisch eten en genieten van het strand en de zee. Je kunt je eigen tent meenemen of er eentje van de organisatie huren.

Datum: Oktober 2018. Precieze datum nog niet bekend.

Comments are closed.