Live muziek

Naast de vele grote clubs en outdoor evenementen met bekende DJ’s die met hun trance/house en nog veel meer jou een avond laten beleven om niet meer laten vergeten, heb je ook een aantal leuke barretjes waar elke avond of een paar avonden in de week een band live muziek speelt. Op deze pagina lees je meer over deze barretjes!

Teatro Pereyra

In Teatro Pereyra houden ze van live muziek en treden er vaak bandjes op. De bar is gelegen in een rustige straat bij de kasteelmuren van Dalt Villa, in Ibiza-stad. De bar heeft een houten interieur met veel houten balken en een hoog plafond. Leuke details zijn de kroonluchters en de rode satijnen gordijnen. Het doet je een beetje denken aan een vroegere Jazz kroeg.

Live muziek Ibiza

Van live muziek tot dj
Begin van de avond zijn er veel oudere lokale mensen, als de avond vordert komen er steeds meer party-gangers binnenlopen, die wel wat minder chaotisch zijn dan in de grotere clubs. De avond begint namelijk met live muziek, wat funk en soul inhoudt, en daarna neemt een DJ het over en deze draait tot sluitingstijd. Het komt wel voor dat als de band begint met de live muziek, de prijzen van de drankjes een stuk duurder worden! Kijk voor de evenementen op de website van Teatro Pereyra.

Openingstijden
Zomermaanden
Maandag t/m zaterdag: 9:00 -5:00
Zondagen: 9:00 – 4:00
Wintermaanden
Maandag t/m zaterdag: 8:00 – 4:00

Locatie
Calle Comte de Rosselló 3
07800 Ibiza
Website

Raco Verd

Raco Verd, ook wel de groene hoek genoemd, is een open-air bar en een restaurant wat populair is bij de lokale bevolking. Het terras is versiert met bloemen waar je kunt genieten van je ontbijtje, lunch of diner. Binnen staat er een podium waar bandjes hun ding kunnen doen! De bezoekers zijn dus vooral de lokale bewoners van het eiland en eilandmuzikanten met enkele reizigers. De live muziek wordt uitgevoerd door lokale en internationale bands.

Van blues tot flamenco
Op dinsdag is er wereldmuziek en dans, op donderdag zijn er rock en blues, vrijdag is het akoestisch en de flamenco of de Brasiliana op zaterdag vanaf 22.00. De live-muziek speelt normaal gesproken tussen 22.00 en 24.00. Voor het programma van Raco Verd kun je het beste hun Facebookpagina in de gaten houden!

Openingstijden
Zomermaanden
Maandag t/m zaterdag: 10.00 – 3.00
Wintermaanden opent de indoor bar op donderdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 tot laat in de nacht.

Locatie
Calle de Pere Escanellas 49
07800 Ibiza
Website

Ibiza Rocks hotel

Je stapt je hotelkamer uit en je staat gelijk bij een groot podium waar de gaafste live optredens plaatsvinden, wat wordt afgewisseld met vette optredens van DJ’s. Het podium staat in de centrale binnenplaats waar ook het zwembad zich bevindt van het hotel. De gratis live-concerten van dit hotel vinden een paar avonden in de week plaats in de zomermaanden. Voor het precieze programma kun je kijken op de evenementenpagina op de website van het Rocks hotel!

Ben je benieuwd naar het hotel? Voor meer informatie, actuele prijzen en boekingen kun je kijken op Ibiza Rocks Hotel.

Live muziek Hard Rock Ibiza

Locatie
Cervantes 27
07820 San Antonio
Ibiza
Website

Guarana

Deze gezellige bar heeft elke zondag van het jaar een live concert, namelijk ‘Live Sundays’. Elke zondagavond om 20:30 vinden er leuke Jamsessies plaats en treden er een groot aantal verschillende muzikanten op. Hierna zal DJ Tom de avond rond middernacht overnemen tot sluitingstijd om 6 uur in de ochtend! Dit maken de zondagavonden in Guarana ook erg populair! De muziek is erg gevarieerd, er zijn al verschillende bands voorbij gekomen van blues tot rock en heel veel meer. Omdat deze avond zo populair is, hebben ze niet alleen zondagen live-muziek maar ook vaak op andere dagen. Voor het actuele programma kun je kijken op de facebook pagina van Guarana.

Wil jij een impressie van deze ‘Live-Sundays’ avonden? Klik dan hier voor een filmpje!

Locatie
Puerto Deportivo Santa Eulali
07840 Ibiza
Website

Tips

– De barretjes met de live-muziek zijn een hele relaxte en gezellige manier om te genieten van Ibiza
– De prijzen van drankjes in deze barretjes zijn vaak een stuk goedkoper dan in de grote clubs.

Comments are closed.