Digitale reisgids E-book

bannerBetalingenEbook

Ga je binnenkort naar Ibiza en wil je helemaal voorbereid zijn op je trip? Een idee is dan het Idyllisch Ibiza E-book (PDF), boordevol tips voor accommodaties, eetspots, must sees en nog veel meer! De tips zijn lokaal, verrassend en een echte aanvulling op je trip. Lees snel verder voor meer informatie!

bestel!

Wat

Een digitale reisgids vol tips die je nodig hebt in Ibiza. De gids is in de volgende thema’s ingedeeld: Alles over Ibiza, Overnachten, Eten & drinken, Ontdek, Ook leuk…, Handig en het super leuke thema ‘Hippie voor een dag’. Met deze gids heb je alle tips binnen handbereik. Bij welk baaitje kan je genieten van een geweldig uitzicht? Waar vind je de leukste hippiemarktjes. Wat zijn spots waar je het best kan eten? Deze tips verschillen van de tips die je op Idyllisch Ibiza vindt. Het zijn namelijk de tips van de locals en de meest bijzondere spots!

PreviewEbook
Klik hier voor een gratis preview van het Idyllisch Ibiza E-book!

Waarom

Uniek
Er bestaat nog geen andere digitale Nederlandstalige reisgids over Ibiza. Daarnaast is deze reisgids up to date. Verandert er iets op Ibiza? Dan wordt het zo snel mogelijk aangepast in het e-book. Dat in tegenstelling tot fysieke reisgidsen. Deze blijven jarenlang hetzelfde en kunnen ervoor zorgen dat je straks op Ibiza voor gesloten deuren staat.

Licht & compact
Geen zware reisgids of iets dat je zo vergeet… Dit e-book (in PDF bestand) lees je vanaf je tablet of smartphone (die je normaalgesproken bijna altijd meehebt). Al mors je met je drankje, bladzijdes gaan niet aan elkaar vastplakken. Door de uitgebreide index vind je in één keer wat je zoekt. Natuurlijk kan je het PDF bestand ook uitprinten als je dat fijner vindt.

‘Para todos’
Met het gezin op Ibiza? Met een vriendengroep? Jong? Oud? Of je nou van strand houdt… of van feestjes. Het Idyllisch Ibiza is ‘para todos’, oftewel ‘voor iedereen’. Voor iedereen zijn tips beschreven waar zij iets aan hebben.

Prijs

€ 12,50

Inclusief
– “Hippie voor een dag”
– Plattegrond van het eiland Ibiza
– Up to date openingstijden en locaties
– Veel verrassende tips

EbookCollage

Handig om te weten

Je kan het E-book openen op je smartphone, tablet en e-reader. Natuurlijk kan je ook het E-book printen, maar houd er rekening mee dat het uit 69 pagina’s met veel kleur bestaat. Gebruik onderstaande applicaties om het E-book in de beste kwaliteit te lezen:
iOS: iBooks
Android: Adobe Reader
Windows Phone: Adobe Reader
E-reader: Adobe Digital Editions

Tip:
– Download het E-book alvast thuis, voor vertrek, of op je vakantieadres wanneer je over WIFI beschikt.
– Het E-book vind je ook in het Idyllisch Ibiza Pakket. Kijk hier voor meer informatie over dit actiepakket.

Hoe kan ik het unieke Idyllisch Ibiza E-book bestellen?

Via de Idyllisch Ibiza Webshop
Bestel het E-book in de shop. Betaal heel gemakkelijk met iDEAL, PayPal, MisterCash, Credit Card of overboeking. Na betaling krijg je direct het E-book op het scherm te zien en kan je deze downloaden. Binnen 24 uur ontvang je ook een e-mail met daarin het E-book. Via de webshop heb je tevens de mogelijkheid om te betalen door middel van overboeking. Houd er rekening mee dat het 1 – 2 werkdagen kan duren voordat de betaling voltooid is en je dus het Idyllisch Ibiza E-book binnen hebt.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

1 COMMENTS

  1. Sylvia
    mei 26, 2015 10:10 Beantwoorden

    Afgelopen week ben ik met een vriendin voor de 3e keer naar Ibiza geweest. Voor ons was dit e-boek super, veel praktischer dan een echt boek en fijn dat we niet hoefden te slepen met een reisgids. Informatie is goed en de tips waren heel leuk.
    Mocht je naar Ibiza gaan, dan kunnen we het E-book zeker aanraden

Laat een bericht achter