Quad huren

Je bent op Ibiza en je wil wat meer zien van het eiland… en houdt wel van verrassende vervoersmiddelen. Dan is een quad een leuk idee! Lekker cruisen over het eiland, makkelijk te parkeren en al een hele ervaring op zich!

Regeltjes

De regeltjes bij het huren van een quad op Ibiza zijn bij elk verhuurbedrijf anders. We raden aan altijd een helm te dragen en goed verzekerd te zijn. Er zijn verschillende types quads. Bij het ene type quad moet je minimaal 16 jaar zijn om een quad te mogen besturen en bij het andere type moet je minimaal 18 jaar zijn om een quad te mogen besturen. Het verschilt dus ook per type quad welk rijbewijs je in het bezit dient te hebben.

Omdat onderstaande bedrijven verschillende types quads aanbieden, raden we aan om voor de zekerheid, mocht je jonger dan 18 jaar zijn, even contact op te nemen met het verhuurbedrijf!

Onderstaande route is ook zeer geschikt om te doen met een quad
Bannerscooterroute

Quadventure Ibiza

In de buurt van Figueretas is Quadventure gelegen. Bij dit bedrijf kan je alleen een quad huren met daarbij een excursie. De excursie duurt vier uur en hiermee ga je het “andere Ibiza” bekijken. Bij de excursie is ook een lunch inbegrepen. Handig om te weten, is dat bij deze prijs ook een ophaalservice bij je accommodatie is inbegrepen.

Quadhuren

Prijs
€ 80,00 per persoon met 1 persoon op een quad
€ 60,00 per persoon met 2 personen op een quad

Locatie
Calle Ramon Muntaner 54
07800 Ibiza
Website

Turbo Rent a Car

Dit bedrijf is vooral bekend door het verhuren van auto’s, maar ze verhuren ook quads! Er zijn twee types waar je uit kan kiezen. Erg fijn is dat er een pickup service bij Turbo Rent a Car zit. Je wordt dan bijvoorbeeld opgehaald bij het vliegveld en daarna kan je binnen no time cruisen op de quad over het eiland.

Prijs
Vanaf € 43,00 (inclusief twee helmen)

Locatie
Carrer Pere Matutes Noguera 62-64
07800 Ibiza
Website

Buggy Ibiza

In Ibiza is ook Buggy Ibiza gevestigd. Met deze stoere quads kun je zelf het eiland ontdekken! Helmpje op, zonnebrand opgesmeerd… en gassen maar!

Quad Ibiza

Locatie
Cala de Bou 16, San Antonio Abad
Website

Ibiza Motos

Bij Ibiza Motos kan je ook een quad huren. Erg fijn is dat je bij dit bedrijf een drop off en pick up service hebt! Ook handig om te weten, is dat je bij Ibiza Motos de nodige verzekeringen al in de prijs hebt zitten.

Prijs
Vanaf € 70,00

Locatie
Er zijn 8 locaties op Ibiza. Kijk hier voor de locatie bij jou in de buurt!
Website

Tips

– Een leuk idee is om onze Auto & Scooter Route te bestellen. Deze route is ook zeer geschikt om te doen met een quad. Hiermee ontdek je al cruisend het eiland, krijg je ontzettend veel leuke tips en handige weetjes mee en kom je op de onontdekte plekjes van Ibiza!
– Wil je toch liever een auto of een scooter huren?

Comments are closed.