Idyllisch Ibiza Quiz

Omdat het momenteel niet mogelijk is om Ibiza te bezoeken hebben wij de Idyllisch Ibiza Quiz bedacht waarmee jij je weer even in de Ibiza sfeer kunt wanen! Test je kennis over Ibiza en kom nieuwe hotspots en weetjes te weten over het prachtige eiland. Bestel de Idyllisch Ibiza Quiz voor €2,50 in de webshop.

Ontdek Ibiza!

Met de Idyllisch Ibiza Quiz test je je kennis over het eiland en leer je vast en zeker nieuwe hotspots en weetjes kennen. Je kunt de quiz spelen als je bekend bent op Ibiza, maar ook als je er nog niet zo vaak, of nog nooit, geweest bent. Dan is het een goede manier om het eiland vast te leren kennen!

Hoe werkt het?

Bestel de Idyllisch Ibiza Quiz in onze webshop voor €2,50. Klik op de button hieronder. Er zit geen vaste datum en tijd aan de quiz verbonden waardoor je onze Idyllisch Ibiza Quiz altijd kunt bestellen! Je ontvangt dan via een e-mail de link om de quiz te spelen.

Je kunt de quiz alleen spelen of natuurlijk tegen je familie en vrienden. Zorg dat je een lekker wijntje en wat tapas klaar hebt staan en open de quizlink. Je kunt de quiz spelen via jouw mobiel, tablet of laptop, zolang je maar een internetverbinding hebt! De quiz duurt een klein uurtje en telt 6 rondes met in totaal 80 vragen. Voor elke goed beantwoorde vraag ontvang je punten. Hoe sneller je klikt, hoe meer punten je verdient! Na afloop van de quiz zie je de totaalscore.

P.S. Je kunt de quiz ook spelen via de app van Kahoot. Deze download je via de Apple of Google Play Store. De code ontvang je ook via de mail.

Hoe doe ik mee?

Open de Idyllisch Ibiza Quiz link die je via het mailtje van ons hebt ontvangen. Check ook even de spambox mocht je het mailtje niet ontvangen hebben.

Comments are closed.