Ibiza trends

Ibiza is een echte hotspot. Op dat prachtige eiland zijn er zoals op meer invloedrijke plekken in de wereld stijlen en trends die hier het levenslicht zien, die later terug te vinden zullen zijn op veel meer plekken in de wereld. Hier volgen een aantal bijzondere toffe trends en hotspots die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken!

Food experience

Helemaal NIEUW, HOT en HAPPENING zijn de bizarre eetervaringen die nu op Ibiza worden aangeboden. Deze food experiences zijn niet alleen nieuw in Ibiza, maar wereldwijd nog niet veel voorkomend. We hebben het hier over uit eten gaan op een manier die je nog never nooit hebt beleefd in een restaurant. Deze food experiences laten je avondje uiteten gaan naar abnormale hoogte stijgen.

Tussen ijsschotsen, of liever bodem van de zee?

Restaurant Sublimotion van twee sterren kok Paco Roncero begon als eerste met een hele beleving creëren rondom het eten. Paco combineert zijn kwalitatieve twee sterren keuken met bizarre video kunsten recht voor je neus op tafel, op de muren, boven, onder waar dan ook. Alle vijf de zintuigen probeert hij op deze manier te stimuleren.

1Ibiza-trends-sublimotion

Je waant je in een totaal andere omgeving en het eten wordt een totaal andere beleving. Paco en de zijnen stuwen jou en je metgezellen naar een sky high hoogte van gastronomisch geluk. Al trek? Wellicht een klein beetje? Wees in ieder geval goed voorbereid en zoek alvast een spaarpot op. We hebben het namelijk over het duurste restaurant in de wereld. Happie eten? Kost je hier een kleine 1500 euro per persoon.

Cirque du soleil meets El Bulli

Minstens zo spectaculair, maar een hele andere ervaring is het nieuwe concept HEART Ibiza. Dit nieuwe concept restaurant, club en theater is een samenwerking van de broertjes Adria en Cirque du Soleil. Zij hebben de creatieve geesten met elkaar verbonden en daaruit is het concept HEART ontstaan. Een innovatief concept van Albert en Ferran Adria, de wereld beroemde koks die vele jaren achter het roer en fornuis van het inmiddels gesloten drie sterren restaurant elBulli stonden en Guy Laliberté, oprichter van Cirque du Soleil. De heren hebben zo´n tien jaar lang ideeën uitgewisselt en zitten broeden op dit concept. Het is allemaal ontstaan uit de gedeelde liefde voor fantastisch eten, moderne kunst, muziek en theater. Dus stel je voor dat je in één van de beste restaurants ter wereld zit te genieten van de mooiste muziek en live acts terwijl je je op een trapeze waant. Fantastisch toch?!

1Ibiza-trends-HEART

Dat is HEART Ibiza. Ongetwijfeld één van de vetste hotspots in de wereld de komende jaren. En in tegenstelling tot Sublimotion zou je hier al vanaf een stuk schappelijkere 80 euro een ervaring van jewelste kunnen beleven.
In navolging van deze ultra trendsettende restaurants zijn al meerdere die volgen om hun gasten behalve een goed gevulde buik,ook een fantastisch enerverende avond te bezorgen.

Always Bohemian

Het kan natuurlijk ook dat je op Ibiza, tijdens het afstruinen van die prachtige Ibiza marktjes totally in LOVE bent met een van die mooie typisch Ibiza bohemian stijl jurkjes, shirts, sieraden of de nu ook helemaal trendy one-piece badmode. De bohemian stijl ook wel Moda Adlib genoemd is wat de meeste mensen kennen als het “Ibiza” stijltje. Al die mooie witte jurken, of juist de fleurige gewaden met die prachige tierelantijntjes die we allemaal kennen en zo lekker “Ibiza” vinden. Lekker hippie, maar oh zo stijlvol, tijdloos en elegant. Het was een trend, is een trend en zal waarschijnlijk ook nooit verdwijnen van dat prachtige eiland. Dus ben je op Ibiza, laat je betoveren door deze bohemians en hun fantastische gevoel voor stijl.

1Ibiza-trends-random

Flashy of voor het echie

Als je bij je nieuwe outfit een mooie extra toevoeging wilt hebben kan je gaan voor de nu populaire Flash tattoos. Deze opplakbare tattoos zie je vooral in zilver en goud, maar nu ook in verschillende neon kleuren en zitten ongeveer een week op je huid. Ga je liever voor de real deal en sluit je je vakantie graag af met een waardig en voor eeuwig aandenken, zijn er ook altijd nog de populaire tattoo shops waar zelfs de sterren hun portie inkt bestellen!

Cocktails

Zo kan het dat jij hier straks helemaal verslingert raakt aan een heerlijke cocktail en wanneer je terug in Nederland bent ´m ook in de hipste tentjes kan bestellen. Hier een aantal toppers van afgelopen seizoen!
1. Chilli Mango Mojito
2. Strawberry Ginger Daiquiri
3. Tai Mai

Comments are closed.