Formentera E-book

Formentera ebook

Op een steenworp van het prachtige Ibiza ligt nog een paradijsje… namelijk Formentera! Dit eiland kan alleen per boot bereikt worden. Wanneer je op vakantie bent in Ibiza, is een trip naar Formentera een aanrader. Ook wanneer je besluit te eilandhoppen tussen de Balearen mag Formentera niet overgeslagen worden. Neem vooral het Formentera E-book mee, boordevol restaurantjes, cafés, markten, bijzondere accommodaties en nog veel meer!

bestel!

Wat

Formentera is een heerlijk eiland vol verrassingen. Geniet van de rustgevende natuur, ga voor een hapje naar een van de mooie beach clubs of ga duiken en ontdek de onderwaterwereld van dit paradijsje. Vanuit Ibiza is Formentera gemakkelijk te bereiken. Ga er een dagje op uit of blijf slapen in een van de magische accommodaties van het eiland. Denk aan een authentiek Spaans huisje of een heerlijk hotel. Gebruik het E-book (113 pagina’s in PDF) als leidraad voor jouw trip naar Formentera!

Preview-Formentera
Kijk hier voor een gratis preview van het Formentera E-book!

Waarom

Enige Nederlandstalige reisgids

Formentera is nog een relatief onbekend stukje paradijs in Spanje. Dit betekent dat er ook nog weinig informatie over te vinden is en al helemaal in het Nederlands. Het Formentera E-book biedt wel deze informatie die ook nog eens erg verrassend is!

Unieke plekjes op Formentera

Niet naar het eerste beste tentje, maar de bijzondere plekjes zijn voor je uitgezocht. Een prachtige beach club waar je moet opletten dat de gekko’s de hapjes niet van je bord meenemen, een bijzonder winkeltje waar alleen espadrilles verkocht worden en nog veel meer!

Geen zware reisgidsen

Niks is zo vervelend als een overvolle tas meenemen op vakantie. De essentials zullen altijd wel meegaan, zoals een flesje water en zonnebrand, maar dan ook nog eens een zware reisgids meenemen? Liever niet! Gelukkig kan je het Formentera E-book gemakkelijk op je smartphone, tablet of e-reader zetten.

Formentera

Bijzonder & handig design

Het Formentera E-book is in de stijl van het eiland opgemaakt, veel zeetinten en blauw. In het E-book kan je gemakkelijk navigeren door de handige icoontjes. In principe heb je geen internet nodig om de digitale reisgids te lezen. Er zijn enkele websitelinks opgenomen. Mocht je willen doorklikken voor meer informatie, dan dien je wel internet te gebruiken.

Prijs

€ 9,50

Handig!

Het Formentera E-book kan je het best met de volgende programma’s openen:
iOS: iBooks (gratis en automatisch geïnstalleerd op een smartphone/tablet)
Android: Adobe Reader (gratis in de Play Store)
Windows Phone: Adobe Reader (gratis in de Windows Phone Store)
E-reader: Adobe Digital Editions

Natuurlijk kun je ook zelf de digitale reisgids uitprinten. Houd er rekening mee dat het E-book uit ruim 100 pagina’s bestaat en deze vol kleur zijn. Idyllisch Ibiza print en verstuurt geen E-books.

Tip: download het E-book alvast op je smartphone, tablet of e-reader wanneer je op het internet zit of gebruik maakt van WiFi.

Ook handig: open de e-mail met de downloadlink naar het E-book op je smartphone of tablet. Wanneer je op de downloadlink klikt, kan je deze gelijk openen in de iBooks of Adobe Reader applicatie.

FormenteraEbook

Hoe bestel ik het Formentera E-book?

Bestel via de webshop

Bestel de digitale reisgids hier in onze webshop. Er kan betaald worden met iDEAL, PayPal, MisterCash, Credit Card en door middel van overschrijving. Bij de eerste drie betaalmethodes krijg je het E-book direct op je scherm te zien waar je deze kan downloaden én wordt er een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres gestuurd met daarin een downloadlink. Check ook even de spambox! Bij betaling door middel van overboeking duurt het 1-2 werkdagen voordat de betaling voltooid is. Daarna wordt het Formentera E-book per mail naar je verstuurd.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Comments are closed.